...кога бизнисот
станува култура...

Ние не продаваме производи
ние продаваме решенија

Сметководство и
Консалтинг

Нашето лиценцирано сметководствено биро и тимот овластени сметководители, обезбедува професионални совети за развој на успешен бизнис и највисоко ниво на сметководствени услуги кај нашите клиенти.

Виртуелна
Канцеларија

Совршено за оние кои не мора да се врзани за постојана канцеларија. Виртуелната канцеларија овозможува пристап до модерна комуникациска технологија и обучен кадар. Накратко – вистинска вредност за Вашите пари.

Бизнис Решенија

Стратешки бизнис решенија кои им помагаат на бизнисите во рана фаза или веќе етаблираните бизниси. Успешно ги развиваме, дефинираме и позиционираме овие организации, обезбедувајќи ги притоа со менаџмент кој им е потребен за да ги задоволат своите потреби.

Промотивни
Понуди

Малите и микро компании се најбројни во секоја економија. Најдобри пакет зделки за нови компании, бизнис решенија, сметководство и бесплатна регистрација на фирма. За непосреден раст и развој на целокупната економија.

ЕУРО БИЗНИС ЦЕНТАР СКОПЈЕ
Е ИЗДАВАЧ НА ЕДИЦИЈАТА
200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

Пријавете го Вашето учество во најновото 20-то издание на 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ компании за 2022-ра година.

Нарачајте ја последната едиција 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ, издание октомври 2022.

Станете дел од клубот на престижните.  Податоци, анализи, информации и новости.