За насКанцеларииСметководство200 НајголемиКлуб 200КозметикаМеталсистемМултикомпензацииКонтакт

About Us Image - Diagonal Wave Lines

 

 

  Title - About Us

 


 
 
Станете агент Ziaja Kolastyna Carlo di Roma S&A
 


Ziaja           www.ziaja.com.pl

ZIAJA Ltd е производител на фармацевтски и високо квалитетни производи за нега на лице, тело и коса од природно потекло. Oнована e во 1989 година од фармацевтите Александра и Зенон Зиаја.

ZIAJA Ltd брои 200 вработени. Тимот е составен од специјалисти од најразлични области како што се фармацевти, био-технолози, хемичари, микробиолози и менаџери кои ја контролираат работата на фирмата.

ZIAJA Ltd е една од водечките производители на козметички производи на пазарот во Полска и продава околу 1,5-2 милиони производи месечно. Распространета во повеќе земји како што се: Австрија, Чешка, Данска, Германија, Литванија, Малта, Украина, Ирска, САД, Канада, Саудиска Арабија и Јужна Кореа.

ZIAJA Ltd го има имплементирано и работи според меѓународниот стандард за квалитет ISO 9001-2000. Производите на Ziaja се клинички тестирани и не се тестирани на животни.

Каталог Ziaja 2009