За насКанцеларииСметководство200 НајголемиКлуб 200КозметикаМеталсистемМултикомпензацииКонтакт

About Us Image - Diagonal Wave Lines

 

 

  Title - About Us

 


 
 
Станете агент Ziaja Kolastyna Carlo di Roma S&A
 


Ziaja          www.grupakolastyna.pl

Laboratory Kolastyna е основана во 1983 година. Преставува полска фамилијарна фирма која постои повеќе од 20 години. Годишниот обрт од 100 милиони PLN ја позиционира Capital Group на водечката позиција меѓу полските козметички компании.

Седиштето на Kolastyna се наоѓа во Лоѓ, а фабриката и производството се наоѓаат во Краков. Фабриката во Краков работи според стандардот за квалитет ISO 9001, кој гарантира високо производствено ниво и секој козметички производ кој се припрема во лабораторијата подлежи на строги контроли кои се во согласност со европските стандарди за квалитет.

До денес производите на Laboratory Kolastyna може да се најдат во околу 15 земји ширум светот како што се: Литванија, Русија, Украина, Франција, Шпанија, Грција, Египет, Јордан, Холандија, Португалија, Шведска, Грузија, Ерменија, Бугарија, Романија и Словачка. Компанијата има субсидиерна компанија во Литванија и компанија во Франција која дејствува самостојно.

Производите на Kolastyna се клинички тестирани и повеќекратно наградувани.

Каталог Kolastyna 2009