За насКанцеларииСметководство200 НајголемиКлуб 200КозметикаМеталсистемМултикомпензацииКонтакт

About Us Image - Diagonal Wave Lines

 

 

  Title - About Us

 


 
   
 

...кога бизнисот станува култура

Еуро Бизнис Центар – Скопје е приватна фирма, која се занимава со бизнис услуги, помош и поддршка на малите и средни претпријатија.

Истовремено, Еуро Бизнис Центар е задолжен за имплементирање на Trade Point во Македонија.

Нашата цел е клиентите да се грижат за нивните бизнис интереси, додека Еуро Бизнис Центар се грижи за се останато. Еуро Бизнис Центар е концепиран да дава неопходни решенија на компаниите и деловните луѓе, во високо професионална средина, со престижен имиџ. Без оглед дали Ви е потребна бизнис услуга или деловна поддршка, ние сме вистинските!

Што нудиме?

БИЗНИС РЕШЕНИЈА

Еуро Бизнис Центар обезбедува стратешки бизнис решенија кои им помагаат на бизниси кои се во зародиш, бизниси во рана фаза или веќе етаблирани бизниси. Ние успешно ги развиваме, дефинираме и позиционираме овие организации, обезбедувајќи ги притоа со менаџмент кој им е потребен за да ги задоволат своите потреби.

 • Проект менаџмент за маркетинг комуникации и веб страни
 • Креативен развој – дизајн, производство и дистрибуција
 • Стратешки развој на маркетинг и маркетинг планови
 • E-mail маркетинг
 • Изготвување на писма
 • Каталози
 • Презентации
 • Брошури

УСЛУГИ НА ПОДДРШКА

Нашиот квалификуван и обучен тим може да Ве води низ секој чекор неопходен за воспоставување на Ваше присуство – оставајќи Ви слобода да се сконцентрирате на Вашите клиенти и деловниот развој.

 • Организирање на коктели,семинари, B2B средби
 • Организирање и резервирање на патување и сместување
 • Локален транспорт и изнајмување на возила (со или без возач)
 • Консултантски услуги
 • Преведувачки услуги (симултан и консекутивен превод )
 • Привремен персонал
 • Комплетна секретарска поддршка
 • Изнајмување на канцелариска опрема – ЛЦД проектор, лаптоп...

горе