контакт

Соработувајте со нас

  контакт

  Адреса

  Ул. 11-ти Октомври 31/9, 1000 Скопје, Македонија

  Е-пошта

  info@eurobc.mk

  Телефон

  +389 (0)2 310 33 80

  ЕУРО БИЗНИС ЦЕНТАР СКОПЈЕ
  Е ИЗДАВАЧ НА ЕДИЦИЈАТА
  200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

  Пријавете го Вашето учество во најновото 20-то издание на 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ компании за 2022-ра година.

  Нарачајте ја последната едиција 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ, издание октомври 2022.

  Станете дел од клубот на престижните.  Податоци, анализи, информации и новости.