Бизнис услуги и решенија

доброто решение е добар бизнис

Меѓу другите услуги кои ги нудиме, Еуро Бизнис Центар Скопје е конципиран да дава неопходни решенија на компаниите и деловните луѓе, во високо професионална средина, со престижен имиџ. Без оглед дали Ви е потребна бизнис услуга или деловна поддршка, нашиот кадар е спремен и обучен да се погрижи за Вашите потреби.

Нашата компанија нуди помош при започнување на нов бизнис и регистрирање на нова компанија во Централниот регистар на Р. С. Македонија. Под ова се подразбира спремање на целокупна потребна документација за упис, комуникација со институции и советување за потребни чекори при упис на компанијата. Меѓутоа, освен што за нашите клиенти обезбедуваме административна поддршка, Еуро Бизнис Центар Скопје обезбедува и стратешки бизнис решенија кои им помагаат на бизниси кои се во зародиш, бизниси во рана фаза или веќе етаблирани бизниси. Ние успешно ги развиваме, дефинираме и позиционираме овие организации, обезбедувајќи ги притоа со менаџмент кој им е потребен за да ги задоволат своите потреби.

 • Проект менаџмент за маркетинг комуникации и веб страни
 • Креативен развој – дизајн, производство и дистрибуција
 • Стратешки развој на маркетинг и маркетинг планови
 • E-mail маркетинг
 • Изготвување на писма

 УСЛУГИ НА ПОДДРШКА

Нашиот квалификуван и обучен тим може да Ве води низ секој чекор неопходен за воспоставување на Ваше присуство – оставајќи Ви слобода да се сконцентрирате на Вашите клиенти и деловниот развој.

 • Организирање на коктели,семинари, B2B средби
 • Организирање и резервирање на патување и сместување
 • Локален транспорт и изнајмување на возила (со или без возач)
 • Консултантски услуги
 • Привремен персонал
 • Комплетна секретарска поддршка

ЕУРО БИЗНИС ЦЕНТАР СКОПЈЕ
Е ИЗДАВАЧ НА ЕДИЦИЈАТА
200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

Пријавете го Вашето учество во најновото 20-то издание на 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ компании за 2022-ра година.

Нарачајте ја последната едиција 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ, издание октомври 2022.

Станете дел од клубот на престижните.  Податоци, анализи, информации и новости.